Search

Обрати мову



Вітаміни для студентської їдальні зібрані власними руками

Вітаміни для студентської їдальні зібрані

власними руками

    Коли йде мова за весняні овочі та салати з них, перш за все згадується редиска. І не дарма, адже редиска, є безсумнівним лідером серед ранніх овочів за вмістом вітамінного комплексу. У цьому приголомшливому овочі міститься величезна кількість вітаміну С, маленький темно-червоний пучок редиски, містить половину добової дози цього вітаміну.

  Студенти технологічного відділення Заліщицького аграрного коледжу під керівництвом викладачів коледжу навчаються технологічно правильно вирощувати розсаду різних овочів: огірків, капусти, помідорів, перцю, кавунів, а також проводити перші досліди з вирощування овочевих культур.

    На сьогоднішній день у теплиці коледжу вирощено прекрасний урожай редиски сорту "Лада" з чудовими смаковими якостями. Продукція, вирощена дбайливими руками студентів різних груп технологічного, економічного відділень, екологічна чиста і реалізується у їдальні коледжу. Студенти відмічають, що приємно смакувати свіжим салатом, продукти для якого вирощені та зібрані власноруч.

Слободян О.П., завідувач практичним навчанням

: