Search

Проведено щотижневу нараду

Проведено щотижневу нараду

Продовжується спротив України віроломному російському агресору. Війна, розв'язана проти нашої країни, щодня приносить нові жертви, особливо серед цивільного населення. Проте згуртована наша нація впевнено йде до перемоги, завдаючи ворогу відчутних втрат, переходячи від оборонних боїв до контрнаступальних операцій та звільняючи від загарбників міста і села. На шляху до відновлення нормального життя в цих населених пунктах доведеться ще немало попрацювати.

Воєнне лихоліття дещо змінило звичний ритм життя всієї держави. Допомога фронту, піклування про вимушених переселенців з охоплених війною областей стали змістом діяльності областей України, на території яких не тривають запеклі бої.

Попри організацію допомоги фронту , надання допомоги вимушеним переселенцям, колектив Заліщицького фахового коледжу ім..Є.Храпливого НУБіП України продовжує виконувати своє основне завдання-підготовку кваліфікованих спеціалістів.

Про актуальні питання організації роботи йшла мова на щотижневій нараді при директорі коледжу, яка була проведена Борисом Павлюком.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, інформував учасників наради про стан проведення занять в дистанційному режимі. Він також зупинився на особливостях організації прийому на навчання в 2022 році.

Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи, інформував про стан підготовки інформаційного щорічника коледжу 2022 року та виготовлення вітальних листівок до Великодніх свят.

Михайло Сапіжак,. заступник директора з АГЧ, проінформував про стан монтажу навчальної теплиці в тепличному господарстві на колекційно-дослідних ділянках коледжу. Йшла мова і про хід висадки саджанців граната, ківі та хурми.

Іванна Книш, головний бухгалтер коледжу, проаналізувала стан платежів , надходжень від господарської діяльності та розрахунків з коледжем.

Ярослав Романович, завідувач навчально-виробничого господарства, інформував про хід проведення весняно-польових робіт.

Належна організація діяльності навчального закладу, сумлінне виконання своїх функціональних обов'язків працівниками та студентами – запорука успішного розвитку нашої країни, досягнення перемоги над ворогом, відбудови та процвітання України в майбутньому.

Юрій ВІЙТИК

: