Search

Переддипломна практика – завершальний етап формування фахівця

Переддипломна практика – завершальний етап формування фахівця

Напередодні захисту дипломних проектів здобувачі освіти спеціальності «Комп'ютерна інженерія» мали чудово нагоду отримати хороший досвід у передових ІТ-компаніях регіону. Цей досвід став їм у пригоді в плані підготовки матеріалів до дипломного проекту на етапі його завершення, а також для можливості подальшого працевлаштування та ознайомлення з новітніми інструментами, які зараз актуальні в ІТ-галузі. Компанії, оператори зв'язку, сервісні центри, майстерні, магазини із комп'ютерною технікою, електронні бібліотеки, інформаційні центри та комп'ютерні лабораторії - всі ці об'єкти стали гарним засобом для практичного навчання цьогорічних випускників коледжу.

Кожен із учасників цієї практики у підсумку оформив звіт-щоденник, який представив комісії. Краще продемонструвати свою роботу, яка відбувалась в стінах бази практики, дали можливість презентації та фото-світлини, зроблені на робочих місцях, де вони виконували поставлені задачі.

Дублювання функцій різних фахівців на підприємстві дає чудову нагоду спробувати себе і зрозуміти своє покликання в плані подальшого працевлаштування. Здобувачі освіти спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» 41-К групи мали можливість випробувати себе на практиці, закріпити набуті в коледжі знання, вміння і навички на посадах інженера з комп'ютерних систем, оператора CALL-центру, монтажника кабельних мереж, зварювальника оптичних волокон, системного адміністратора тощо.

Отож, хочемо побажати четвертокурсникам успішного захисту дипломних проектів і реалізації задуманих планів щодо свого професійного становлення. Принагідно запрошуємо наших випускників та випускників інших коледжів продовжити навчання на міжкафедральній лабораторії НУБіП України на ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія». За довідковою інформацією звертайтеся у відділення заочної форми навчання Заліщицького коледжу.

Юрій ГІРЧАК,

голова циклової комісії

комп'ютерно-інженерних дисциплін

: