Search

Освітньому процесу – сучасне обладнання

Освітньому процесу – сучасне обладнання

Сучасний коледж має відповідати чинним навчальним програмам та запитам студентів, надавати можливості та зацікавлювати їх процесом начання. Завдяки максимально сучасному устаткуванню лабораторії хімії вдасться досягти підвищеного інтересу студентів до засвоєння матеріалу, забезпечити комфортні умови освітнього процесу, укомплектувати лабораторію технічними засобами навчання, мультимедійним та комп`ютерним обладнанням, сучасними колекціями, моделями атомів, хімічними реактивами, сучасними меблями та технічним оснащенням. У сучасній лабораторії студенти отримують не тільки знання, а й займаються дослідницькими та науково-практичними роботами, отримують перший досвід та визначаються з подальшим спрямуванням своєї професійної діяльності.

Саме до цього прагнула дирекція ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» в особі Бориса Павлюка, з ініціативи якої разом з директором приватного орендного підприємства «Золота нива» Миколою Долотком, батьками студентів було проведено капітальний ремонт лабораторії хімії. Спеціальне обладнання, мультимедійні пристрої, красиві шпалери дають можливість студентам доторкнутися до науки, відчути себе співпричетними до найвидатніших наукових відкриттів, зрозуміти універсальні закони Всесвіту, побачити на власні очі видовищні експерименти та повторити їх.

Це означає, що дирекція ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» докладає всіх зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази коледжу, реалізовуючи завдання освітніх програм. У закладі створені умови для роботи і навчання, існують навчальні кабінети, лабораторії, які відповідають за обладнанням сучасним вимогам.

Валентина ПЕРИТ, викладач хімії

 

.

 

: