Search

Про військово-патріотичне виховання, конкурс «Педагогічний Оскар» …

Засідання методичної ради

Про військово-патріотичне виховання, конкурс «Педагогічний Оскар» …

Проведено чергове засідання методичної ради коледжу, на якому обговорені наступні питання порядку денного:

1, Організація проведення та оформлення результатів контрольних робіт і замірів залишкових знань студентів із загальноосвітніх дисциплін;

2. Сучасні підходи до формування національного військово-патріотичного виховання студентів коледжу;

3. Аналіз якості виконання методичних робіт на конкурс «Педагогічний Оскар».

З першого питання порядку денного учасників засідання інформували завідувачі відділень: Роман Адрусик (технологічного) та Лариса Стрільчук (економічного).

Вони детально проаналізували результати проведених контрольних робіт, відзначивши деякі позитивні тенденції в порівнянні з минулим навчальним роком, а також те, на які питання потрібно звернути увагу.

Борис Павлюк, директор коледжу та Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи висловили свої суттєві міркування з питань підвищення ефективності освітнього процесу та якісних навчальних показників.

Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи та Володимир Фрасуняк, викладач предмету «Захист України» виступили співдоповідачами з другого питання порядку денного засідання методичної ради. Було відзначено, що при організації даної роботи колектив коледжу керується наказом МОН України № 527, яким затверджено Концепцію національно-патріотичного виховання у системі освіти України. В коледжі проводиться ряд заходів щодо реалізації даної концепції, що детально було проаналізовано у виступах. Було розкрито зміст сучасних підходів до організації цієї роботи та проаналізовано основні заходи з військово-патріотичного виховання, які проводяться в коледжі. Виступи супроводжувались мультимедійними презентаціями.

В процесі обговорення третього питання порядку денного ( інформували голови циклових комісій), було проаналізовано стан та якість методичних робіт на конкурс «Педагогічний Оскар». При обговоренні даного питання було відзначено необхідність доопрацювання деяких представлених матеріалів.

В обговоренні питань порядку денного активну участь взяли Борис Павлюк, директор коледжу, Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, Юрій Гірчак, голова циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін та інші учасники засідання.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Юрій ВІЙТИК

: