Search

Тиждень математики в коледжі

 

Тиждень математики в коледжі

 

З метою популяризації та активізації вивчення математики, розвитку математичних здібностей студентів у коледжі з 14.11 по 18.11 був проведений яскравий, насичений, пізнавальний Тиждень математики. Робота викладачів математики була спрямована на сприяння розвитку інтересу студентів до предмету; формування наукового світогляду, розширення й поглиблення знань, умінь і навичок студентів.


Під час проведення Тижня математики студенти технологічного та економічного відділень пройшли тестування на платформі Всеосвіта: «Математика - гімнастика для розуму». Також студенти 11 та 12 груп взяли участь в інтернет – олімпіаді на сайті «Всеосвіта», що є інтелектуальними змаганнями

використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Студенти коледжу на протязі останніх років беруть участь у Всеукраїнській дистанційній інтернет-олімпіаді «На урок». Восени цього року також взяли участь в цій олімпіаді. Такого роду олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учасників.

Завершився черговий етап участі наших студентів у ХV Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» (Осінь-2022). Для проходження Інтернет-олімпіади «На Урок» було зареєстровано 67 студентів першого та другого курсу технологічного відділення.

Вітаємо переможців, студентів 11, 12, 21-КЕ, груп технологічного відділення, які нагороджені Дипломами ХV Всеукраїнської дистанційної осінньої інтернет-олімпіади «На урок»:

Копичинську Оксану (студентку 11 групи) - Диплом ІІ ступеня

Заваду Вікторію (студентку 11 групи) - Диплом ІІ ступеня

Лисака Віталія (студента 11 групи) - Диплом ІІІ ступеня

Оробчука Віталія (студента 12 групи) - Диплом ІІІ ступеня

Інші студенти, які взяли участь в олімпіаді і не одержали призових місць, нагороджені сертифікатами учасника. Також освітній проект «На урок» нагороджує викладача математики.

Для участі в олімпіаді з математики «Всеосвіта Осінь – 2022» було зареєстровано 12 студентів першого курсу технологічного відділення.

Вітаємо переможців:

Ковальчука Миколу ( студента 12 групи ) – Диплом І ступеня

Фандзигу Михайла (студента 12 групи ) – Диплом І ступеня

Стецюка Ігоря (студента 12 групи ) – Диплом ІІ ступеня

Василика Андрія (студента 11 групи ) – Диплом ІІ ступеня

Заваду Вікторію (студентку 11 групи ) – Диплом ІІ ступеня

Копичинську Оксану (студентку 11 групи ) – Диплом ІІ ступеня

Вівчара Максима (студента 11 групи ) – Диплом ІІІ ступеня

Хомко Андрія (студента 11 групи ) – Диплом ІІ ступеня

Також освітній проект «На урок» та Всеосвіта нагороджує викладача математики Орисю Озімінську та Бориса Павлюка.

Орися ОЗІМІНСЬКА, викладачка математики коледжу

: