Search

Трьохкратна олімпіада – рекордсмен України!

Трьохкратна олімпіада – рекордсмен України!


 

Освіта — основа держави, без якої нічого не буде. Україна за останні роки отримала хороший досвід дистанційного навчання та досвід дистанційного проведення олімпіад у тому числі. Тим паче, що весь цивілізований світ через пандемію також проводить міжнародні конкурси та олімпіади для дітей переважно в онлайн-режимі.

Участь в олімпіадах допомагає студентам стати більш самостійними, впевненими в собі, дає реальний шанс оцінити рівень своїх знань за межами аудиторії. Брати участь мають лише ті, хто цього щиро прагне.

У провідних країнах світу навчання дітей стартує з 4-річного віку. Наприклад, у Південній Арізоні (США) до олімпіад з усіх предметів залучають дітей із чотирирічного віку та до випускного класу школи. У цій олімпіаді беруть участь 30 тисяч учнів, а проводиться вона в один день. У журі — 3000 осіб, це волонтери. У США вирощуванню талантів і олімпіадам зокрема приділяють колосальну увагу. А в кожному місті, де є університет, є кафедра, що займається шкільною освітою та шукає талановитих дітей, яких запрошує до себе на курси. Нам потрібно рухатись у такому ж напрямку, думати про майбутнє. Те, що ми зараз прогавимо в навчанні дітей, повернеться бумерангом через 15 років. Цього не можна допускати.

Інтернет-олімпіади є інтелектуальними змаганнями учнів та студентів, що проводяться щороку, з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій, зокрема, шляхом передачі інформації через мережу Інтернет. Тож розвивати таланти дітей у сфері наук — наша життєва необхідність. Студенти під час проходження олімпіад мають змогу перевірити свої знання та отримати приємні винагороди у вигляді дипломів та сертифікатів за участь. Змагання проходять у зручному онлайн-форматі.

Олімпіади дисциплінують, навчають самостійності та самоорганізації. Перемога у конкурсах чи олімпіадах зберігає самооцінку, сприяє підвищенню інтересу до досліджуваного предмета. Досвід перемог і поразок, що набувається в ході різноманітних конкурсів, олімпіад, змагань надзвичайно важливий для подальшого життя. В результаті дитина формує власне уявлення про свої можливості та самостверджується.

Кращі студенти коледжу взяли участь у Всеукраїнській дистанційній інтернет-олімпіаді «Осінь-2022» на платформі «Всеосвіта».

Мета олімпіади: активізувати пізнавальну та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання і закріпити пройдений матеріал.

Студенти мали можливість працювати в аудиторії, в рівних умовах.

Привітали учасників та побажали плідної праці: директор коледжу Павлюк Борис Степанович, заступник директора з навчальної частини Сопилюк Михайло Васильович та викладачі математики.

7 грудня підведено підсумки олімпіади.

Вітаємо переможців, студентів

І курсу економічного відділення, які нагороджені

Дипломами Всеукраїнської дистанційної осінньої олімпіади

«Всеосвіта Осінь - 2022», Алгебра (10 клас)

За І місце у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», наполегливість, високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, рішучість, наполегливість у досягненні поставлених цілей, ентузіазм, вміння нестандартно і самостійно вирішувати завдання з підвищеним рівнем складності, нагороджуються:

1. Безгура Юлія – студентка 14 групи

2. Кіт Христина – студентка 14 групи

За ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», креативне та критичне мислення, дисциплінованість, вмотивованість до навчання, відповідальність, знання предмета,креативний підхід у навчанні, кмітливість, розуміння важливості безперервного особистого розвитку, нагороджуються:

1.Дерень Владислав – студент 14 групи

2. Костиник Віталій – студент 14 групи

3. Дерень Вадим – студент 14 групи

4. Кривко Марта – студентка 14 групи

5. Сасовець Мар'яна – студентка 14 групи

6. Димушко Христина – студентка 15 групи

7. Дудяк Оксана – студентка 15 групи

8. Завада Віталія – студентка 15 групи

9. Коржевська Анна – студентка 15 групи

За ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», впевненість у своїх силах, завзятість, віру в себе, вміння вирішувати різнорівневі завдання, активну життєву позицію та старанність, непереборне бажання рухатися вперед і досягати високих результатів, нагороджуються:

1. Боднарчук Людмила – студентка 14 групи

2. Рудик Віталій – студент 14 групи

А також, Сертифікатами учасників, які взяли участь у Всеукраїнській осінній олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», спрямованої на активізацію пізнавальної діяльності та навчальної мотивації, узагальнення набутих теоретичних знань і навичок, нагороджені студенти:Бурлака Валентіно – студент 15 групи, Михалюк Анастасія– студентка 14 групи, Прокіпчук Тарас – студент 15 групи, Стасюк Андрій – студент 15 групи.

Всі батьки студентів одержали Листи Подяки.

Також за підготовку призерів та учасників Всеукраїнської дистанційної осінньої олімпіади «Всеосвіта Осінь - 2022» викладач математики Глова Галина Романівна отримує Свідоцтво та Подяки.

Окремий Лист Подяка директору коледжу — Павлюку Борису Степановичу.

Бажаємо студентам успіхів у навчанні, натхнення, досягнення поставленої мети, ніколи не зупинятися на досягнутому, не розчаровуватися, якщо ви не здобули бажаного місця. Будь-який результат — це ваша перемога, ваш досвід, ваш крок вперед. Пам'ятайте, що дорога в тисячу миль починається з першого кроку!


Галина Глова, викладачка математики коледжу

: