Search

Обговорено актуальні питання методичної роботи

Засідання методичної ради

Обговорено актуальні питання методичної роботи

Проведене перше в 2023 році засідання методичної ради коледжу. В центрі уваги його учасників стали наступні питання порядку денного:

  1. Про стан і результати відвідування занять педагогічних працівників членами методичної ради;
  2. Про хід підготовки предметних олімпіад у коледжі;
  3. Звіти голів ЦК щодо виконання плану методичної роботи викладачів впродовж І семестру 2022-2023 н.р.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, проінформував учасників засідання з першого питання порядку денного. Зокрема, першочергова увага у виступі була надана проведеним відкритим заняттям викладачами та їх відвідування членами методичної ради. Було проаналізовано стан відвідування інших заходів освітньо-виховного характеру членами методичної ради. В обговоренні цього питання взяли участь Борис Павлюк, директор коледжу та голови циклових комісій.

В ході засідання методичної ради було обговорено підготовку до проведення предметних олімпіад у коледжі. Особлива увага була надана організації олімпіад з предметів, які будуть винесені на ЗНО. Вирішено І тур предметних олімпіад провести в коледжі на протязі лютого-березня 2023 року. Рішення про графік проведення обласного туру прийматимуться обласними методичними об'єднаннями.

Голови циклових комісій Валентина Перит, Ірина Сагайдак, Ірина Башта, Олександр Холодило та методист коледжу Ольга Слободян проаналізували виконання плану методичної роботи викладачів впродовж І семестру 2022-2023 н.р. Зокрема, мова йшла про підготовку методичних посібників, методичних розробок, участь у конференціях тощо.

Суттєві пропозиції щодо удосконалення методичної роботи педагогічного колективу були висловлені Борисом Павлюком, директором коледжу.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Юрій ВІЙТИК

: