Search

ФОРМУВАННЯ УМІНЬ І НАВИЧОК РАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ СТУДЕНТІВ

Тиждень економічно-комерційних дисциплін

ФОРМУВАННЯ УМІНЬ І НАВИЧОК РАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ СТУДЕНТІВ

Сьогодні багатьом молодим людям в Україні здається, що стати успішним можна без спеціальних знань, спеціальної підготовки. Це хибні уявлення, адже економічна обізнаність потрібна всім – тим, хто має власний бізнес, і тим, хто наймається на роботу, тим хто продає, і тим хто купує.

Багато студентів ще на стадії навчання мріють створити свій бізнес, а тому їм потрібно знати, що собою являють підприємства, за якими кількісними і якісними критеріями їх можна визначити, яка роль і місце підприємництва в економіці регіонів, держав, світу. Важливо й знати те, що їх очікує при відкритті своєї справи, що їм може заважати офіційно займатися бізнесом. Тому саме при вивченні дисциплін «Підприємницька діяльність» та «Економічний аналіз» здобувачі освіти ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України мають змогу познайомитися з проблемами створення і формування нового підприємства, вибору організаційно-правових форм господарювання і складових процесу управління функціонуванням і розвитком підприємства, основ економічного аналізу.

Отриманні знання дають змогу здобувачам освіти більш свідомо і впевнено зробити професійний вибір згідно зі своїми здібностями і переконаннями. А ті, хто вже вирішив займатися підприємницькою діяльністю, розпочнуть довгий і нелегкий шлях у справі бізнесу.

В рамках проведення тижня економічно-комерційних дисциплін, запрошуємо всіх охочих студентів коледжу взяти участь в олімпіадах з дисциплін: «Підприємницька діяльність» (https://forms.gle/wp3WK7F7jyu356ka6) та «Економічний аналіз» (https://forms.gle/gourE7bQXXzosNqp9), перейшовши за вказаним посиланням.

Ольга ГАЛАЙДІДА, викладач дисципліни «Підприємницька діяльність»

та Уляна ВИЗНЮК, викладач дисципліни «Економічний аналіз»

: