Search

Нарада із старостами академічних груп коледжу

Нарада із старостами академічних груп коледжу

3 березня в коледжі проведено інструктивну нараду із старостами та кураторами академічних груп. Йшлося про виконання рекомендацій висловлених на онлайн- нараді в НУБіП України під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука щодо питань готовності до очного навчання, яке розпочинається з 6 березня 2023 р.

До учасників наради звернувся директор коледжу Борис Павлюк, який підкреслив важливість організованого початку навчання в очному режимі. Для цього в коледжі створено відповідні умови. За період студентських канікул та дистанційного навчання проведено ряд заходів з удосконалення матеріальної бази освітнього процесу та створення безпечних умов для навчання здобувачів освіти. Йшлося також про важливість дотримання карантинних вимог згідно рекомендації МОЗ України.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк повідомив, що всі навчальні кабінети і лабораторії готові прийняти студентів для продовження навчальної роботи в очному режимі. Підкреслено актуальність щоденного контролю за відвідуванням занять студентами, сприяння всім студентом денної форми у виконанні навчальних програм, з'ясування причин відсутності та за необхідності допомоги у вирішенні проблем.

Заступник директора з виховної роботи Ігор Книш розповів про готовність гуртожитків та інших об'єктів соціально-побутового у культурно-виховного призначення та закликав студентів до активної участі в діяльності органів студентського співуправління. Він наголосив також на дотриманні інструкцій і вимог з техніки безпеки та правил поведінки в умовах воєнного стану.

 

Завідувачі відділень Роман Андрусик та Лариса Стрільчук та методист навчальної частини Ольга Галайдіда акцентували увагу на організації навчальної роботи студентів та підготовці до складання НМТ. Організатори наради також відповіли на запитання присутніх.

Директор коледжу Борис Павлюк завершив нараду побажанням до всіх студентів успішного початку очних занять і якісного вирішення навчальних завдань.

Михайло СОПИЛЮК, заступник директора з навчальної роботи

: