Search

Олімпіада з агрохімії

Олімпіада з агрохімії

Студентська олімпіада – це система очних змагань студентів , що навчаються у вищому навчальному закладі.

Студентська предметна олімпіада з агрохімії – це очні змагання студентів у творчому застосуванні теоретичних знань з дисципліни, в умінні вибрати оптимальні шляхи і методи розвʼязання агрономічних задач.

Олімпіади з агрохімії в коледжі вже стали традиційними і проводяться щорічно для студентів спеціальності 201 «Агрономія». В цьому році учасниками змагань стали кращі знавці агрохімії – студенти 22 групи.

14 березня 2023 року о 15.30 год. в агрохімічній лабораторії в олімпійському поєдинку зійшлися 13 студентів. Для учасників олімпіади підготовлені тестові теоретичні та практичні завдання. Особливістю цих завдань було те, що вони виходили за рамки програмного матеріалу дисципліни, вимагали від студентів нестандартних рішень та логічного мислення. На виконання завдань відводилось 60 хвилин.

За результатами змагань визначено переможця та призерів:

1-е місце – Петро Дубець – 90 балів;

2-е місце – Рудевич Василь – 89 балів;

3-є місце – Дуць Іванна – 87 балів.

Відповідно до умов проведення туру переможець та призери заохочуються директором та профспілковою організацією коледжу, а також отримують відповідний бонус на семестровий іспит з агрохімії.

Журі олімпіади відзначає високі результати Строценя Віктора, Степанової Марії (85 балів) та висловлює подяку всім учасникам.

Василь ГАГАЛЮК, викладач агрохімії

: