Search

Заліщицька громада підтримує коледж!

Заліщицька громада підтримує коледж!

17 березня відбулася 26 сесія Заліщицької міської ради за участю 21 депутата, а також старост сіл, керівників структурних підрозділів міської ради, установ та організацій.

Сесія проходила під головуванням міського голови Івана Дрозда. Порядок денний був насичений багатьма важливими питаннями, серед яких було питання про затвердження програми фінансової підтримки відокремленого структурного підрозділу «Заліщицької фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» на 2023 -2025 роки.

Постановка цього питання досить обґрунтована, адже навчальний заклад не тільки найстаріший на теренах Заліщицької громади, але й найпотужніший центр підготовки фахівців, який цьогоріч відзначає 125-ту річницю від дня заснування. Підтримка громади потрібна і доречна.

 

Виступаючи перед депутатами, директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім.. Є. Храпливого НУБІП України» Борис Павлюк розповів про необхідність виділення коштів, які будуть спрямовані на покращення матеріально-технічної бази навчального закладу, оновлення аудиторій та лабораторій, придбання необхідного навчального обладнання для забезпечення успішного навчально-виховного процесу.

Депутати одноголосно проголосували за затвердження даної програми фінансової підтримки.

Інформацію надав Борис ПАВЛЮК, директор коледжу

: