Search

Сіємо квіти

Сіємо квіти


Щорічно із початком весни у студентів ВСП «Заліщицький фоховий коледж ім.. Є. Храпливого НУБіП України» спеціальності 201 «Агрономія» проводиться навчальна практика з робітничої професії «Квітникар».

Після освоєння теоретичної частини, під час лекційних та практичних занять, із дисципліни «Квітникарство», студенти мають змогу опанувати практичні навички. Головними навчальними завданнями практики із підготовки майбутніх фахівців є роботи із підготовки насіння квіткових рослин до висіву, основний та передпосівний обробіток ґрунту, формування та догляд за рослинами після зими, висаджування рослин та ін.

Цьогоріч заплановано висіяти ряд однорічних культур, які квітнуть протягом усього літа. Найчастіше, це целозія, жоржини, чорнобривці, айстри, агератум, левиний зів, бальзамін, сальвія та інші. Процес вирощування та догляду розсади квітів комплексний та кропіткий, але результат того вартий і при дотриманні усіх необхідних агротехнологічних заходів з часом ці рослини стануть окрасою території нашого навчального закладу.


Викладачі агрономічних дисциплін 

: