Search

Поїздка у Бучач

16 червня 2015 року делегація викладачів та студентів коледжу відвідала ТзОВ «Бучачагрохлібпром». В складі делегації були: Андрусик Р.В., Андрусик О.М., Сопівник Л.Й, Червоногріцька О.А., Гулько І.М., Бачук О.Р., Костур І.В. та студенти 32 групи, 22 групи і 17 групи.
В процесі роботи викладачі зі студентами ознайомилися з новітніми тенденціями і технологіями, які широко використовуються в даному господарстві.
Головний агроном – технолог садівництва провів екскурсію садом, де студенти мали можливість ознайомитись із сортами різного роду саджанців яблунь, груш, слив, малин, агрусу тощо. Побачити які технології використовуються в сучасному інтенсивному садівництві та вирощуванні посадкового матеріалу.

Спілкування з директором насіннєвого заводу Єгусяком Михайлом доповнило знання про вирощування зернових, олійних, технічних культур, сорти яких занесені до Державного реєстру сортів сільськогосподарських культур.

Більше того, усі мали можливість особисто побачити яка різниця між технологіями вирощування зернових культур. Як використовується комп’ютерне забезпечення в рослинництві.

Така навчальна екскурсія дає можливість покращити професійну підготовку студентів не тільки під час проходження практик, але як і майбутніх спеціалістів і фахівців в аграрній сфері.


І.В.Костур, секретар педкабінету







: