Search

Перша Міжнародна літня школа розпочала свою роботу

Сьогодні в Заліщицькому аграрному коледжі розпочала роботу Перша міжнародна літня школа «Achievements and applications of Environmental and Life Sciences for sustainable development», яка є одним із заходів реалізації програми розвитку університету "Голосіївська ініциатива - 2020".

На участь у школі зареєструвались більше 60 учасників з України та Польщі, зокрема, з Вроцлавського природничого університету (19 чоловік), Варшавського університету наук про життя (4 чоловіки). Участь у заході беруть також представники Харківського аграрного університету ім.Докучаєва, Миколаївського національного аграрного університету.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом від імені організаторів виступили директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук, проректор з міжнародних відносин Вроцлавського природничого університету професор Аліна Величко, директор Заліщицького аграрного коледжу Володимир Глова, професор університету Наталія Демешкант.

Школа продовжуватиме свою роботу до 16 липня 2015 року. Детальну інформацію про школу дивіться на сайті summerschool.nubip.edu.ua.

 

: