Search

Відкрите заняття з дисципліни «Інформатика та компютерна техніка»

Навчальний процес здійснюється у різних формах навчального заняття, який регулюється положенням «Про організацію навчального процесу». Відповідно до даного положення  28 жовтня 2015р. у ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого” викладачем комп’ютерних  дисциплін Міщук Тетяною Віталіївною було проведене відкрите практичне заняття у 24 БФ групі на тему: «Розробка веб-сайта засобами мови HTML та текстового редактора Блокнот. Веб-дизайн».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану дисциплін. Під час заняття викладач активно використовував ПК, програмне забезпечення, інструкційні карти, мультимедійний проектор, проекційний екран.

Основну мету заняття було досягнуто, а саме: сформували практичні навички щодо складання структури HTML-документа, сформували розуміння призначення і основ HTML-коду,освоєли спеціальну термінологію за тегами і їх атрибутів,навчились створювати веб-сторінки засобами мови HTML і текстового редактора Блокнот, вивчили засоби веб-дизайну.

Протягом практичного заняття студенти 24 БФ групи вправно впорались із поставленими перед ними завданнями, створивши свою власну сторінку з даними про себе і про свої захоплення.

Заняття відвідали: Стрільчук Л.В., Глова Г. Р., Руснак С.Г., Андрусик О.М., Деркач Н.Я., Червоняк А.М., Сидорчук Н.Я., Матвійчук В.П., Проданик Н.Д., Тютюнник А.Б., Зубик І.М., Конько В.А.


Глова Г.Р., голова циклової комісії математичних та природничих дисциплін

: