Search

Тракало Михайло: «Обираю коледж бо тут є всі умови для якісного навчання»

Тракало Михайло: «Обираю коледж бо тут є всі умови для якісного навчання»

Тракало Михайло - родом із села Ангелівка Заліщицького району, випускник Заліщицької державної гімназії ім. братів Гнатюків твердо вирішив продовжити навчання у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» за спеціальністю «Агрономія». Власне про його вибір – і сьогоднішня розмова.

 - Чому саме ця спеціальність і ВП НУБіП України «Заліщиький аграрний коледж ім.Є.Храпливого»?

- Вважаю її дуже затребуваною. Хто ж як не технологи по виробництву та переробці будуть робити якісні продукти для наших людей? Про коледж загалом я дізнався ще змалку, тому що моя сестра Тракало Марія навчалась тут. Від неї я чув лише схвальні відгуки. Також із сайту коледжу, а більш детальну інформацію вже на дні відкритих дверей. Однак, найголовніше це те, що крім основної спеціальності студенти мають можливість здобути також робітничі професії, в коледжі хороше матеріально-технічне забезпечення, тут є всі умови для якісного навчання.

- Чого очікуєш від навчання в коледжі?

- Здобути грунтовні знання та мати змогу застосувати їх на практиці. Я впевнений, що педагоги Заліщицького аграрного коледжу зможуть допомогти мені розкрити в собі справжнього фахівця.

- Чи маєш уже якісь плани після закінчення навчання?

- На сьогодні ще складно сказати, де я знайду своє місце в майбутньому… Перш за все, після закінчення коледжу планую продовжити навчання в університеті. Прагну знайти роботу, яка буде приносити задоволення та користь. І сподіваюся, що всі мої плани здійсняться.

 

  • Розмову вела Левицька І.В.

: