Search

Враження першокурсників від студентського життя

Враження першокурсників від студентського життя

   Позаду залишилось літо, яке стало для нас періодом важливого життєвого вибору і ми впорались із цим завданням. Знайшли для себе навчальний заклад, який відповідає вимогам сучасності, має свої традиції, пропонує широкий спектр професійних спрямувань.

   Ми студенти ВП НУБіП України «Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого» 11 АК групи технологічного відділення зрозуміли, що наше місце саме тут.

    Перших три тижні пройшли чудово, що правда, трішки важкувато, тому що після шкільних уроків, повноцінні пари, тривалістю 80 хвилин, видалися надзвичайно довгими. Було досить складно встигати записувати лекції, знову таки навчальні заняття в коледжі відрізняються  від уроків в школі. Ми швидко роззнайомилися зі своєю групою.

   З перших днів навчання потоваришували, познайомились із новими викладачами, які насправді надають нам необхідні знання, розкривають всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючи до справжнього дорослого життя.

    Подорожі до різних історичних місць – є невід'ємною частиною студентського життя.


 

     За невеликий період навчання, ми зрозуміли, що саме цей навчальний заклад зробить з нас освічених фахівців.

   Сподіваємось, що навчаючись у коледжі будемо гідні тих традицій, які склались в навчальному закладі, а також будемо дбати про добре ім'я коледжу, намагатимемось успішно вчитись, постійно підвищувати свій інтелектуальний та духовний рівень, щоб стати високоосвіченими, конкурентоспроможними фахівцями.

Галілей Тетяна, студентка 11 групи

: