Search

Огляд-конкурс «Таланти твої, першокурснику»

Огляд-конкурс «Таланти твої, першокурснику»

Невід'ємною частиною студентського життя є розвиток творчих здібностей, створення умов для духовного та гармонійного розвитку особистості. А, також можливість корисно провести вільний час, розкрити внутрішній творчий потенціал, придбати впевненість у собі та вдосконалити вже набуті вміння та навики.

Саме під таким гаслом проходив цьогорічний огляд - конкурс « Твої таланти, першокурснику». Даний захід засвідчив те, що студенти перших курсів пройшли процес адаптації і стали «справжніми студентами».

Свої таланти з вокалу, інструментального мистецтва, хореографії, гумору та художнього читання представили студенти таких спеціальностей: 201 «Агрономія», 123 «Комп'ютерна інженерія», 071 «Облік і оподаткування»,072 «Фінанси, банківська права та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Не дивлячись на те, що більшість учасників були вперше на великій сцені, вони змогли вправно своєю майстерністю підкорити глядачів, набути новий досвід та позитивні враження від власних результатів.

Вітаємо студентів першокурсників коледжу із вдалим дебютом та бажаємо й надалі розвивати свої таланти. Отож, запалу, креативу, натхнення та успіхів Вам.!

: