Search

Міні-футбол

Міні-футбол

     30 жовтня 2018 року на площадці для міні-футболу стадіону «Дністер» відбувся міжобласний турнір з міні-футболу. Участь брали 4 команди: Заліщицького агроколеджу, Заліщицького ВПУ, смт.Кострижівка та с.Добровляни. Жеребкування визначило такі півфінальні пари: Коледж - Добровляни та Училище - Кострижівка. У півфіналах в основний час не вдалося визначити фіналістів і команди пробивали пенальті. Фортуна посміхнулася командам з Добровлян та Кострижівки.

     У боротьбі за ІІІ місце команда «Коледжу» впевнено перемогла команду «Училища» з рахунком 5:0. У фінальному двобої точилась запекла боротьба на кожному клаптику поля між командами смт.Кострижівка і с.Добровляни. З рахунком 5:4 перемогла команда смт.Кострижівка.

     Команди нагороджено пам'ятними призами. Були також визначені кращі гравці в кожній команді. Так в Заліщицькому ВПУ це Савчук Назар, в Заліщицькому коледжі - Панило Віталій, в с. Добровляни - Чабан Володимир, в смт.Кострижівка - Пилипюк Андрій яким були вручені призи на згадку про турнір.

     Бажаємо всім учасникам спортивного здоров'я і майбутніх перемог.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: