Search

Насичене життя студентського самоврядування

Насичене життя студентського самоврядування

       Самоврядування є важливою складовою частиною в усіх напрямах діяльності студентів нашого навчального закладу. Основою даної роботи є студентський парламент. Саме він покликаний забезпечити реалізацію прав та законних інтересів студентів, сприяти розвиткові навчальної, науково-дослідної, творчої, інтелектуальної, культурно-масової, спортивної діяльності.

    Органи студентського самоврядування приймають активну участь в усіх сферах життєдіяльності нашого навчального закладу. Студентське самоврядування покликане виховувати лідерів, формувати молоду генерацію, національну еліту. Діяльність органів студентського самоврядування спрямована на удосконалення навчального процесу, підвищення його якості, забезпечення виховання духовності та культури студентів, зростання у студентської молоді соціальної активності.

       На черговому засіданні органів студентського самоврядування було обговорено питання про включення до рейтингу успішності студентів, які продуктивно проводять профорієнтаційну роботу. Також студентський актив затвердив план заходів до відзначення Дня студента, студентським активом запланувало низку урочистостей. Попередньо планується проведення флеш-мобу за участю студентів нашого коледжу. Крім того, на честь  свята хлопці та дівчата організовують вітання та святковий вечір відпочинку.

     Готуючись до відзначення свята - Дня студента, хочемо побажати усім студентам України, щоб молодь завжди відігравала особливо важливу роль у розвитку українського молодіжного руху.

       Студентські роки – найкращі у житті,тому хочеться, щоб студенти використовували цей час з користю.

Швидковська Іванна, голова студентського парламенту

Савків Тарас, заступник голови студентського парламенту

На черговому засіданні органів студентського самоврядування

Активно готуємось до відзначення Дня студента

Наші веселі перерви

«День прибирання в коледжі»

Старостат нашого коледжу

Обговорюємо план заходів до святкування Дня студента

Швидковська Іванна, голова студентського парламенту

: