Search

Спортсмени коледжу відкрили змагальний сезон

Спортсмени коледжу відкрили змагальний сезон

17 жовтня було офіційно відкрито Спартакіаду коледжу. На першому її етапі відбулися змагання з легкої атлетики. Студентів привітали директор коледжу Глова В.С., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. Про умови змагання розповів керівник фізичного виховання Токарчук В.І. Під час відкриття Спартакіади було нагороджено переможців і призерів змагань з легкоатлетичного кросу проведених у вересні місяці. Директором коледжу було вручено призи, та відбулося фотографування.

До участі в змаганнях були запрошені учні із шкіл міста Заліщики, ВПТУ , Реабілітаційного центру та команда школи смт. Кострижівка з Чернівецької області.

Змагання проводилося з трьох видів – біг на 100 м., біг на 1500м., штовхання ядра.

У юнаків на дистанції 100 м. першість здобув учень Заліщицької гімназії Сорока Ілля , друге місце у студента 14 групи Олега Атаманчука, третє місце у Юрія Загайкевича – студента 34 гупи.

Стометрівку виграла Вейван Іванна, другою була - Безушко Віталіна і третьою стала Козаченко Аліна.

1500 м у дівчат впевнено виграла Юлія Теслюк студентка 34 групи яка недавно стала призером Всеукраїнських змагань, друге місце у Вейван Наталії, третє у Вейван Іванни.

У змаганнях юнаків на цій дистанції перемогу здобув студент 34 групи Загайкевич Юрій, срібло у Щуцького Максима учня гімназії, бронза у Берковського Віталія з смт.Кострижівка.

У штовханні ядра перемогла Якимчук Ірина (гімназія) другою стала Вейван Іванна (реабілітаційний центр) і третьою Довганик Ірина студентка 15 групи.

У юнаків в цьому виді змагань не було рівних Кузі Михайлу студенту 43 групи, який більше як на 1,5 метра (11,63 м.) випередив студента 21 групи Сороцького Романа (9,95 м.). Третє місце у Сороки Іллі учня гімназії (9,50 м.)

Наступним етапом змагання стане турнір з міні-футболу, який відбудеться 21-25 жовтня на футбольному стадіоні коледжу.

: