Search

Навчання у коледжі-шлях до самореалізації

Навчання у коледжі-шлях до самореалізації

Молодість – це , мабуть найкраща пора у житті кожного із нас. Це і перше побачення , і перший поцілунок. Це радість від постійного відкриття чогось нового в житті . Цей період дає унікальний шанс скористатися потужною енергією і самореалізувати себе.

Ми, студенти 14 групи, вирішили самореалізуватися у такій професії , як «бухгалтер». Для цього обрали ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». На заняттях з «Громадянської освіти» ми порушували таке питання , як «Самореалізація людини». Було цікаво вислухати думку кожного студента, зокрема:

Студентка групи Грицак Юліана : «На мою думку, самореалізація полягає у тому , щоб бути почутим, відшукати своє місце у житті , досягти значного успіху. Важливим елементом розвитку особистості є мотивація. Саме наявність мети допомагає розвиватися таким особистим якостям , як наполегливість , упевненість у собі, ініціативність, що змушує людину всебічно розвиватися й удосконалюватися».

Студентка групи Худобʹяк Анастасія : «Тільки самовизначившись ,зайнявши якусь позицію, людина зможе правильно зрозуміти і обрати те, як їй самореалізуватися. Кожен несе відповідальність за повноту своєї самореалізації. Бо реалізувати себе – означає не просто здійснити свої наміри й задуми, а якоюсь мірою виправдати ті надії , які покладали на нас інші».

Навчаючись у коледжі , ми постараємось себе реалізувати.

Студенти 14 групи

 

 

 

 

 

: