Search

Студентське життя цікаве

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Студентське життя цікаве

Дружба - найнеобхідніше для життя,

тому що ніхто не побажає собі життя без друзів,

навіть коли б він мав усі інші блага.

Аристотель

Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це перший крок у доросле життя, це життя у гуртожитку, це багатогранність вмінь та інтересів . Це інші вчителі, ніж у школі, яких  називають  викладачами, нове місто, самостійність у побуті. Це прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові. Це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі, довгі роки. Немає на світі нікого, щасливішого від студентів, це особливий стан душі, це вічна весна, сонце, любов, це найчудовіший час у житті.

Студенти-агрономи 32 групи вдало поєднують час навчання і розваг. Разом цікавіше і готуватися до іспитів, і святкувати Новий рік та День студента, проводити наукові дослідження, проходити навчальні практики і відпочивати влітку. І хоч ми всі різні, у нас є багато спільних інтересів, ми всі об'єднані великою і гарною родиною – нашим коледжем.

Час летить швидко. Здається, ніби недавно ми переступили поріг Заліщицького коледжу, а вже є студентами третього курсу. За цей час ми не тільки здобули нові знання, а й вели активне студентське життя, приймаючи участь у різноманітних заходах, конкурсах. Наші студенти Мельник Анастасія та Маляр Арсен були учасниками Всеукраїнської гри з англійської мови «Puzzle» та зайняли призові місця.

Юнаки нашої групи люблять спорт та займаються ним у різних спортивних секціях. Зайшлий Микола та Морозов Максим грають у волейбол, Ляльчук Євген є учасником футбольного клубу «Геліос» с. Котиківки. Морозов Максим та Коцюба Денис обожнюють футбол та є учасниками футбольної команди ДЮСШ м. Заліщики.

 

Окрім цього, наші студенти у вільний від навчання час знаходять можливість допомагати батькам, адже майже всі вони живуть у селі, де не останнє місце займає фізична праця.

Наші студенти часто відвідують різноманітні виставки, бувають на екскурсіях.

Екскурсія у ПП «Науково-виробниче агропромислове підприємство «Ель-Гаучо».

Сьогоднішні дні внесли свої корективи у студентське життя. Карантинні обмеження змусили нас на деякий час відмовитися від екскурсійних поїздок, які ми так любимо. Надіємося, що швидко ми повернемося до нашого звичного життя та зможемо втілити наші задуми у реальність, а їх у нас так багато.

Руслана Жлуховська, куратор групи,

студенти 32 групи

 

 

 

 

 

 

 

 

: