Search

Незабутні студентські роки 35 групи!

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Незабутні студентські роки 35 групи!

Студентське життя приносить багато радості. «Від сесії до сесії живуть студенти весело». Це студентська весна, це нові люди, це невимовна радість, коли виходиш із аудиторії, розмахуючи заліковкою, та стрибаєш від щастя. Немає на світі нікого щасливішого від студентів. Це особливий стан душі, це завжди хороший настрій, сонце, любов, це найчудовіший час у житті. Досягнення мрій та їх втілення в реальність залежить від вміння особисто керувати власним життям. Навчитися працювати в команді, приймати рішення і досягати результату, опановувати нові види діяльності, творчо ставитись до завдань, працювати над собою - це тільки малий перелік того, чому вас навчать у Заліщицькому фаховому коледжі імені Євгена Храпливого .

Студентське життя - це не тільки лекції, практичні заняття, складання іспитів та заліків. Студентські роки - це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Це прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів вона була і є символом молодості, веселощів, першої любові.

Своїми думками діляться студентки - відмінниці навчання.

Фрасуняк Тетяна:

«Фінансист – це спеціаліст, який розуміється на фінансових справах ринків, уміє аналізувати та систематизувати інформацію, складати прогнози, займатися вкладанням коштів в успішні проекти, прогнозувати ризики. Такий фахівець затребуваний не лише у великих організаціях, а й у невеликих фірмах та серед дрібних приватних підприємців. Коли я вступила до Заліщицького коледжу, мій вибір виправдав мої сподівання. Тут я переконалася, що професія фінансиста є однією з найкращих. Її переваги в тому, що з такою спеціальністю можна працювати в різних установах і організаціях, і це є добре оплачувана робота. Під час навчання в коледжі я мала змогу реалізувати себе в різних напрямах: спорт, художня самодіяльність, брати участь у різних конференціях, тренінгах, коледж дав прекрасну нагоду приєднатися до польсько-української програми обміну студентами. Отже, я дуже рада, що навчаюся у Заліщицькому фаховому коледжі, де кожен студент може бути цілком впевнений у своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному закладі».

Мельник Лілія:

«Студентські роки-це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов, занять у гуртках художньої самодіяльності , улюбленими видами спорту (легка атлетика, волейбол).

У виборі навчального закладу мені допомогла мама, яка закінчила наш коледж і працює бухгалтером. Досвідчені педагоги допомагають і нам успішно опановувати професії. Вважаю, що зробила правильний вибір, адже маю можливість не тільки здобути якісну освіту, а й творчо розвиватися».

 

Хруставка Владислав:

«У коледжі працююють спортивні секції з волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу та атлетичної гімнастики. В цих секціях займаються 20- 25 % студентів основної групи, заняття з ними проводять викладачі фізичного виховання. Збірні команди коледжу є неодноразовими  переможцями та призерами  першості міста Заліщики та Тернопільської області з легкої атлетики. Студенти коледжу досягли високих успіхів у таких видах спорту, як легка атлетика, волейбол, футбол. Ми щороку беремо участь у змаганнях Спартакіади коледжу, міста та області з різних видів спорту згідно календаря».

Лілія Катеринич:

«Кожна людина хоче кимось стати і чогось добитися в житті. Я обрала для себе шлях у Заліщицькому коледжі,щоб стати комерсантом. Насамперед тому, що цей вид діяльності популярний, і ця професія ніколи не старіє. Професія комерсанта не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери: маркетологи, рекламісти, піарники. Адже комерсант повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком. Тим більше, кваліфікація цього фахівця важлива з погляду кар'єрного зростання. Погодьтесь, навряд чи директор підвищить некомпетентного працівника і дасть зелене світло в подальшому просуванні в роботі. Вибір професії складний, але коли обираєш її до душі, то всі труднощі пропадають, саме тому я обрала для себе спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 

Анастасія Островерхова:

«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»- перспективний  і відносно новий напрям підготовки фахівців, що є найважливішим інструментом ведення бізнесу в сучасних умовах ринкової економіки .

На третьому курсі починається спеціалізація , поглиблюється інтерес до практичних робіт. Я навчаюсь в коледжі імені Є. Храпливого вже третій рік і хочу сказати, що я задоволена своїм вибором. Дуже подобається наша дружна група, атмосфера, лояльні добрі викладачі , які в будь-яку хвилину можуть допомогти. Вибравши цю спеціальність, як свою майбутню професію, я не помилилася, оскільки комерсанти можуть працювати як на себе, відкривши свою компанію, біржу, підприємство, так і піти до державних установ. Впевнено можу сказати, що ця спеціальність саме для мене».

Студентські роки чудові тим, що це розпал молодості, найяскравіші враження, спогади, пов'язані саме з друзями по навчанню, спільними походами, пізнавальними екскурсіями, яскравими концертами. Навіть атмосфера сесії буде згадуватися з ностальгією. Тому цінуйте кожну мить – іншої такої не буде!    

Анастасія Островерхова, Тетяна Фрасуняк,

студентки 35 групи

: