Search

Усе залежить від нас!

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

 

Ми – студенти!!!

Усе залежить від нас!

2020-й увійде в історію як надзвичайно складний і суперечливий рік. Світова пандемія негативно вплинула на економіку багатьох країн. Але саме цього року ми стали студентами найкращого закладу - Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України. Кожен з нас з нетерпінням чекав першого кроку в майже доросле, самостійне життя. І ось, літо закінчилося, ми, першокурсники, запаслися силами, батьки — нервами... Коледж і школа — це два різні навчальні заклади. Після школи дуже важко звикнути до всього нового. Потрібно набратися терпіння, адже замість 45 хвилин звичайного уроку, нам потрібно звикати, що пара триває 1 годину 20 хвилин. Нові викладачі, одногрупники, предмети, аудиторії... Спочатку все це навіювало страх та паніку. Та зараз з впевненістю можу сказати, що хвилювання мої були даремні.

Нас, ніби дорослих і водночас ще таких недосвідчених, зустріла прекрасна атмосфера закладу та наша усміхнена кураторка Перит В.В. Познайомившись з одногрупниками, я зрозумів, що це дуже чудові хлопці й дівчата, з якими ми одразу потоваришували. Наша 12 група дуже дружна та талановита. "У кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити." У цьому відомому вислові Сократа йдеться про талант, яким від природи наділена кожна людина. Ці слова про моїх одногрупників.

В коледжі, завдяки нашим викладачам, допомагають юному студенту віднайти та розвинути свої здібності й таланти. Ми, студенти 12 групи, брали активну участь у багатьох конкурсах, онлайн олімпіадах, Всеукраїнській грі з англійської мови «Puzzle» і, звичайно ж, у огляді-конкурсі "Таланти твої, першокурснику". За свої старання отримали багато грамот, дипломів та призів.

Студентське життя — це прекрасна пора. Це — навчання і веселощі, життя в гуртожитку, без якого, як кажуть, важко пізнати всі переваги та достоїнства студентства. "Carpe Diem" (Лови момент) – девіз студентського життя. Здавалося б, що все треба встигнути: повчитися, знайти нових друзів, подорожувати, тусуватися і волонтерити. Хочеться всього...Можу сказати, що разом зі своїми одногрупниками та Валентиною Володимирівною, яка завжди нас підтримає та порадить, МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ! Як кажуть у народі:"Усе залежить від нас!" Нехай ці слова будуть девізом нашої найкращої 12 групи і тоді — жодних сумнівів — наші бажання знайдуть втілення в конкретних справах.

Олександр Музичка, студент 12-ї групи

: