Search

Вітаємо, дорогі студенти!

Вітаємо, дорогі студенти!

Переконані: саме вам, молодим і сповненим життєвої енергії людям, належить майбутнє нашої країни. Зараз, як ніколи, державі потрібні ваші сила й натхнення, ґрунтовні знання, креативні ідеї, які стануть реальним внеском у справу державотворення - велику справу відбудови незалежної України. Упевнені: спливе незначний час - і ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Пам'ятайте слова відомого Вуді Аллена: «80% успіху – це з'явитися в потрібному місці в потрібний час». Справді, наш заклад й навчання в ньому – це реальні можливості для вашого багатогранного розвитку. Будьте активними, допитливими, небайдужими, адже саме ви сьогодні володієте необхідним потенціалом, реалізація якого найближчим часом може істотно вплинути на початок нового етапу в розвитку громадського життя коледжу й держави загалом. А ми, зі свого боку, допоможемо реалізувати ваші творчі здібності та цікаво провести незабутні студентські роки!

Бажаємо Вам творчого натхнення, нескореної наполегливості та великих успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів. Нехай кожен ваш крок стане фундаментальною цеглинкою в розбудові незалежної України!

З Днем студента!



Борис ПАВЛЮК, директор коледжу,

Іван ЗУБИК, голова первинної профспілкової організації студентів коледжу

: