Search

Адаптацію пройдено успішно!

Адаптацію пройдено успішно!

Здається, недавно переступили поріг ВСП «Заліщицького ФК імені Є. Храпливого НУБіП України» та стали студентами технологічного відділення по спеціальності «Агрономія», а ось і закінчується перший рік навчання.

Студенти 12 групи швидко та просто адаптувались до навчального процесу, і уже з перших днів навчання стали проявляти свою зацікавленість у житті коледжу.

Вони були неодноразовими учасниками різноманітних спортивних змагань у коледжі, відвідують різноманітні секції спортивних гуртків, підтримуючи здоровий спосіб життя.

Студентів групи захопила країна знань, останнім часом неможливо встигати за їхніми емоціями. То вони досліджують історію нашої неньки України, а вже наступного дня беруть участь у заході, приуроченому Чорнобильській катастрофі, та розповідають про вплив радіації та правила безпеки при радіаційному забрудненню.

Милуюсь моїми юними літераторами, які неперевершено декламують вірші наших письменників. Вони є неодноразовими учасниками різноманітних предметних олімпіад та беруть участь у навчальних конференціях.

А коли спостерігаю, як вони працюють на території, чи доглядають за квітами, то одержую задоволення, що студенти не помилились у виборі професії.

Батьки висловлюють слова вдячності викладацькому колективу за те, що допомогли відкритись та збагатили кругозір їхніх дітей.

Бурхливі емоції одержали від екскурсії по вивченню новітніх технологій, відвідавши фермерське господарство «Наддністрянське». В Іване-Золотому ознайомились із використанням краплинного зрошення, з технологією точної сівби та вирощуванням овочевих культур та плодових дерев.

Отже, студентське життя першокурсників багатогранне і цікаве, тож запрошуємо на навчання у коледжі!

Наталія СИДОРЧУК, куратор 12 групи

: