Search

Випуск 2015

30 червня ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відсвяткували «Випуск 2015».

Усі випускники побували на літургії у церкві «Святої Покрови», де о. Іван поблагословив випускників на щасливе життя – аби Божа благодать була завжди з ними.

Після урочистої ходи містом випускників чекало вручення дипломів. 

Урочистості традиційно розпочались із гімну України та гімну альма-матері. Цьогоріч увесь агроколедж вшанував хвилиною мовчання тих, хто поліг в ім'я вільної країни. Бо здобувати фах у мирній країні і рідною мовою наші випускники мають змогу завдяки тим, хто захищає честь і гідність держави на передовій у зоні бойових дій. 

Із привітальним словом до випускників звернулись : директор коледжу Глова В. С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник з виховної роботи Книш І.Я., куратори випускних груп, батьки, які повідомили натхненій молоді: «Все тільки починається. Успіхи і зусилля заради успіху, перемоги найбільші також попереду. Але ці роки не забудуться, як і не забудеться міцна студентська дружба». 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Дирекція коледжу відзначила грамотами та нагородила подяками кращих студентів коледжу за їх успіхи в навчанні, за участь в спортивно-масовому житті, за участь у художній самодіяльності та участь в громадській діяльності коледжу.

В свою чергу випускники дякували викладацькому складу за отримані знання, уміння та навички.

Привітати молодих, талановитих і наполегливих у навчанні випускників прийшла міська влада – Шипітка Б.І. та заступник міського голови з гуманітарних питань Машера В.П.

«Бажаю вам успіху на шляху побудови майбутнього. Нехай береже вас Господь», - щиро побажав голова Заліщицької районної державної адміністрації Борис Іванович Шипітка. Та нагородив грамотами одних із кращих студентів коледжу : Безушка Павла, Безушка Петра та Довганюк Світлану за активну участь у громадському житті міста.

Завершення навчання – то, насправді, лише старт, бо хто успішно вчився і сумлінно ставився до здобуття власного фаху, для того успішне професійне життя тільки розпочинається.

Бажаємо молодим спеціалістам успіхів та вагомих здобутків у професійній діяльності, постійного самовдосконалення та реалізації задуманого.


І.В.Костур, секретар педкабінету

: