Search

Студент - завжди студент

Заключним етапом відзначення 60-річчя агрономічного відділення в Заліщицькому коледжі ім. Є. Храпливого став святковий вечір відпочинку «Студент – завжди студент», який проходив за сприяння студентської профспілкової організація у нічному клубі «Матриця.

Програма вечора розпочалася нагородженням переможців загальноколеджівської спартакіади. Заступник директора з виховної роботи Книш І. Я., викладач фізичного виховання  Токарчук В. І., голова студпрофспілки  Петрів Г. В.  вітали найсильніших спортсменів коледжу грамотами, символічними пам’ятними подарунками та солодкими ласощами.

Танцювально-розважальна програма була наповнена атмосферою позитивного настрою, оптимізмом та приємними емоціями, в якій студенти та викладачі весело  провели час.

Приємним є той факт, що наступного дня (в п’ятницю, коли заняття розпочинаються 0  8:00) всі студенти були присутні на парах. Адже, щоб бути справжнім студентом, треба вміти вдало поєднувати навчання та культурний відпочинок, нашим студентам - це вдалося. Вони  довели, що вміють не лише вчитися, а й розважатися. Сподіваємось, що  такі вечори відпочинку стануть у коледжі традиційними. 


Петрів Г. В. , голова студпрофспілки коледжу

 

 

 

 

 

: