Search

У ритмі життя

17 листопада разом із студентством всього світу студентська родина Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого відзначала Міжнародний день студента, свято, що об’єднує молодь, символізує юність, красу, романтику.

Урочисте дійство розпочали  директор коледжу  Глова В.С., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., які привітали усіх студентів зі святом, а також нагородили грамотами та подяками студентів в номінаціях: за успіхи у навчанні та зразкове виконання обов’язків старости групи; за активну участь у роботі студентського самоврядуваня; за активну життєву позицію, профспілкову і громадську діяльність;за активну участь у спортивно-масовій роботі; за активну участь у художній самодіяльності. А студенти Зарецька Христина та Семенюк  Ігор нагороджені грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради за чітку громадську позицію, активність у громадському житті навчального закладу, волонтерську діяльність та відмінні успіхи в навчанні.

Концертну програму «У ритмі життя» підготували студенти 34, 35 груп разом з своїми кураторами. Ведучі Сеньків Т. та Сеник Б. оголошували різноманітні за стилями та настроєм вокальні композиції у виконанні найталановитіших артистів коледжу: гурту «Браво», Д.Мельник, О. Мацинської, І.Стефин, І.Мантуляка, В.Вольської, І.Семенюка, І. Мандзюка та Д.Червоняка. Лірична частина концерту запам’ятається напевне, усім надовго, адже пісні, вірші, які виконували наші студенти не залишили байдужим нікого.

Неймовірною динамікою та шаленою енергетикою зачарувала пародія на український народний танець у виконанні Ю.Довганик та О.Качор. Доповнила розважальну частину концертної програми Сніжана Олійник гуморескою «Мені 17 минало…»

Концерна програма, яка пройшла у рамках святкування Міжнародного дня студента задала всім гарного  настрою та відчуття піднесення.

Вітаючи всіх зі святом, бажаємо Вам впевненої ходи дорогою знань, завзяття, радості невичерпної творчої енергії та натхнення!

Щастя, злагоди, любові! Відчуття повноти і неповторності життя.



Куратори  34, 35 груп  Марусик М.Я., Лукавецька Л.М.

: