Search

Першість коледжу по міні-футболу

Протягом двох тижнів з 17 по 27 жовтня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» пройшли змагання з міні-футболу. У змаганнях взяли участь 10 команд, які були поділені на 2 підгрупи по 5 команд. Дві кращі команди в підгрупі виходили дальше в півфінал перша команда групи А грала з другою командою з групи Б, А2 з Б1.

В напруженій боротьбі в групі А переможцями стала команда «Легкоатлет», яку представляли студенти спеціальності «Бухгалтерський облік», другою стала команда «Козаки» спеціальності «Прикладна екологія», в групі Б - першість виборола команда «Андріатика» спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та команда «Імператори» спеціальності «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж».

В півфіналі по пенальті команда «Імператори» перемогли команду «Легкоатлет» з рахунком 2:1, а команда «Андріатика» була сильнішою за команду «Козаків» : рахунок - 4:1.

За ІІІ місце змагались команди «Козаки» та «Легкоатлет». Гра не виявила переможця і знову пробивались пенальті, вдача посміхнулась команді «Козаки», рахунок – 2:0.

У фінальній грі зустрілись команди «Імператори» та «Андріатика», які показали досить високий рівень гри. З рахунком 2:0 чемпіонами коледжу стала команда «Імператори».

Вітаємо переможців та учасників змагань із успішним проведенням чергового етапу спартакіади коледжу.

В.І.Токарчук, керівник фізичного виховання

: