Search

Екскурсійна поїздка історичними місцями України

Від початку нового навчального року для першокурсників Заліщицького аграрного коледжу,здавалось, пройшло зовсім небагато часу, та це вже середина семестру, час виходу на фінішну пряму. Відчуваючи себе справжнім студентом, адаптувавшись до нових умов навчання, з метою згуртування колективу, пізнання історичних пам'яток, ознайомлення з роботою навчальних закладів, студенти І-х курсів економічного відділення (а саме:14,15,16,17 груп) 27 жовтня брали участь у екскурсійній поїздці разом зі своїми кураторами – Марусик М.Я., Атаманчук Л.А., Лукавецькою Л.М., Киверигою О.Ю.

Студенти побували у Державному історико-архітектурному заповіднику фортеці ХІІ-ХVІІІ століть, що розташована у м. Хотин на Дністрі Чернівецької області. Хотинська фортеця є одним із семи чудес України. Екскурсовод цікаво розповідала студентам про історичні події, цікаві легенди, пов'язані з цією місцевістю – архітектурним дивом, що й досі хвилює уяву відвідувачів.

Екскурсійна поїздка продовжилась у Чернівецькому Національному університеті ім. Ю. Федьковича, зокрема першокурсники вочевидь спостерігали, як там навчаються студенти економічного відділення.

На території університету знаходиться храм. Затамувавши подих, учасники екскурсії слухали духовний спів, що створював особливу духовну атмосферу.

Студенти знайомились з Чернівцями, подорожували вулицями, оглядали парки, сквери, що привертали погляд своєю оригінальністю, прикрашені осінніми барвами.

Атаманчук Л.А., куратор 15 групи

: