Search

Розпочався щорічний конкурс «Таланти твої, першокурснику»

У стінах нашого навчального закладу розпочався щорічний конкурс «Таланти твої, першокурснику» в якому, студенти можуть реалізувати всю свою творчу, неординарну, креативну майстерність та творчі задуми! У перший день конкурсу свої таланти демонстрували студенти агрономічного відділення, а саме : 11 група спеціальності «Екологія» і «Комп'ютерна інженерія», 12 та 13 групи спеціальності «Агрономія».

До складу журі конкурсу увійшли : заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., голова студентської первинної профспілкової організації студентів коледжу Петрів Г.В., концертмейстер Тарасевич С.Я., голова студпарламенту Качор О.І. та голова старостату Греськів М.С.



Ведучими свята стали студенти: Гринчук Діана (студентка 25 групи) та Литвинюк Сергій (студент 24-Ф групи).

Багато студентів вперше вийшли на сцену, але доброзичлива група підтримки в залі змогла надати їм гідну зустріч і розділити з ними радість їхніх виступів. Студенти агрономічного відділення яскраво та насичено продемонстрували свої вокально-інструментальні, хореографічні, комічні та акторські здібності.

Вітаємо студентів агрономічного відділення із вдалим дебютом, а студентам економічного відділення, які сьогодні будуть представляти свої таланти, запалу, креативу, натхнення та успіхів!

І.В.Костур, секретар педкабінету

: