Search

Змагання інтелектуалів

Студентські роки - це, без сумніву, найяскравіші роки у житті кожного. Ці роки приностять нам багато нових емоцій, перемог, які надихають йти далі, а також - поразок, які вчать нас, як знаходити вихід із будь-якої ситуації. Цей період життя залишає відбиток у кожному з нас і ми повинні ловити кожну мить, не гаючи ні секунди.

Традиційно, щороку у ВП НУБіП «Заліщицький аграрний коледж ім.. Є.Храпливого» проходить конкурс "Студент року". Тож і цього року найталановитіші і, мабуть, найсміливіші студенти стали учасниками конкурсу «Студент року-2014», який приурочений 200 – річчю від дня народження Т.Г.Шевченка. Адже не лише перемога, а й участь у такому конкурсі – неабияке досягнення кожного з учасників, тим більше, що бажання спробувати себе вияли шестеро тендітних юнок, а саме:

  • Вівчарик Марія, студентка 25 групи, спеціальність «Бухгалтерський облік»,
  • Макух Надія, студентка 34 групи, спеціальність «Бухгалтерський облік»,
  • Олейнич Світлана, студентка 35 групи, спеціальність «Бухгалтерський облік»,
  • Плотніцька Уляна, студентка 36 групи, спеціальність «Фінанси і кредит»,
  • Тютюнник Іванна, студентка 24 групи, спеціальність «Бухгалтерський облік»,
  • Червінська Вікторія, студентка 24 групи, спеціальність «Бухгалтерський облік».

Конкурсна програма включала такі етапи:

-Візитівка «Знайомтесь- це я»;

-Інтелектуальний тур на знання життя і творчості Т.Г. Шевченка;

-Імпровізаційний конкурс «Якби я був…», який дав можливість конкурсантам протягом трьох хвилин відчути себе на місці чи то президента, чи то підприємця, чи голови сільської ради.

-Домашнє завдання «Я і Шевченко», в рамках якого кожен із учасників мав у цікавій та оригінальній формі підготувати і виконати один із творів Шевченка.

На початку конкурсу, виступив директор коледжу Глова Володимир Степанович,  який привітав учасників, вболівальників та глядачів. Він побажав усім конкурсантам творчого запалу, енергійних та майстерних виступів і омріяної перемоги. Почесне компетентне журі оцінювало оригінальність підходу до подання інформації, майстерність виконання, фантазію, гумор, актуальність та новизну. Це було не просто змагання кращих, талановитих студентів, а справжнє свято — свято Таланту, Інтелекту, Успіху! Підводячи підсумки конкурсу, Сопилюк М.В., заступник директора коледжу з навчальної роботи, член журі, високо оцінив підготовку та виступи кожного учасника, відзначивши, що конкурсанти вразили всесторонністю інтелектуально-морального розвитку, відданістю обраним професіям, великим патріотизмом, творчим підходом до справи, оптимізмом й різнобічними здібностями. Нелегкою була робота членів журі, але конкурс є конкурс! Усі учасники змагань нагороджені  грамотами у різних номінаціях, А призові місця вибороли Олейнич Світлана(1 місце), Плотніцька Уляна(2 місце), Червінська Вікторія (3 місце).

 Вітаємо всіх учасників конкурсу, пишаємося нашими розумними і творчими особистостями, бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а розкривати все глибше свої здібності.


Гойман Віра Іванівна
голова методоб’єднання кураторів студентських груп

 

Переглянути більше фотографій...

: