Search

Зустріч друзів юності

17 травня 2014 року у ВП НУБіП  України “Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого” відбулося традиційне свято “Зустріч друзів юності”,  особливе свято для представників багатьох поколінь вихованців навчального закладу. . Так приємно повернутися у рідні стіни свого навчального закладу,   де ти  навчався, ставав дорослішим.

На зустріч кожного року у третю неділю травня за доброю традицією нашого коледжу  ми запрошуємо “срібних”  випускників, які  закінчили коледж 5, 15, 25, 35 років та  “золотих”  ювілярів- випускників, які  закінчили коледж 10, 20, 30, 40 років. На свято зустрічі з друзями по роках студентської молодості з'їхалося з усіх куточків України понад 300  випускників

Гостей свята привітав директор коледжу,  відмінник освіти України, магістр управління  Глова Володимир Степанович, який висловив щиру вдячність тим, хто подолав кілометри, щоб прибути на свято, подякувам тим, хто знайшов час прийти і розділити радість зустрічі.

Він розповів про сучасний коледж – чим він живе зараз, які плани на майбутнє,  яких успіхів досяг за роки, що минули після випуску присутніх тут почесних гостей,  і про здобутки, нагороди, перспективи розвитку начального закладу, поділився своїми життєвими враженнями, а також побажав здоров’я всім присутнім.


Від кураторів виступила  Олійник Марія Дмитрівна, яка нагадала випускникам про дзвін останнього дзвоника — «звук минулих юнацьких років, які відчували, душею жили, які пролетіли вже без вороття – такий закон руху й таке життя».   

Виступали також випускники: Лободіна З.М., випускниця 1999 року, доцент кафедри фінансів Тернопільського національного економічного університету, яка від імені присутніх подякувала  організаційному комітету за організацію зустрічі, рідній "Альма- матері" за те, що свій фах здобували саме у Заліщицькому аграрному коледжі; Погріщук Б.В., випускник 1989 року, директор Вінницькогоінституту економіки, подякувавши за працю і старання викладачів, які вкладали душу, власне здоров'я в кожного студента їхнього курсу, не рахуючись з особистими справами та часом; Дідик Л., випускниця 2004 року, приватний підприємець.


Гості  були приємно вражені змінами, що відбулися за останні десятиліття у навчальному закладі: покращенням соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитку, створенням сучасних умов для навчання, проведенням дозвілля молоді.

 Теперішні  студенти коледжу підготували для гостей  концертно-розважальну  програму. Святкова програма була настільки насиченою й цікавою, що ніхто й не помітив, як швидко сплив час. Випускники не тільки згадали минулі юнацькі роки, сказали слова подяки своїм викладачам, а й, здавалося, відчули себе знову тими студентами, якими вони були у стінах нашого закладу, безтурботними й веселими.

 Спогади про  цікаве студентське   життя, про роки навчання продовжили   в аудиторіях  коледжу, де у теплій і дружній атмосфері випускники розповіли про зроблену кар'єру, особисту долю, адже багато з них сстали провідними спеціалістами органів влади, керівниками підприємств, підприємцями і просто висококваліфікованими спеціалістами. Окрім того, деякі з них пов’язали свою долю з наукою – захистили кандидатські та докторські дисертації.

Урочиста зустріч закінчилася традиційним фотографуванням біля входу в коледж.

Сподіваємося, що ця зворушлива зустріч, надовго залишиться в пам’яті випускників. Наступного  року їм знову захочеться повернутися в рідну альма-матер!

Переглянути більше фотографій...

: