Search

Хай буде сонячно в дорозі!

 

 

 

 

Час міняє не тільки ландшафт, а й все, що оточує нас. Та серед багатьох незмінних величин є одна найверховніша – Людина. Довга життєва дорога людини – грузька, нетривала і мінлива. Та звідусіль людині неодмінно світитимуть далеким вогником, оповитим щемним і невгамовним спогадом,  –  студентські роки. 27 червня 2014 року залишили рідний навчальний заклад випускники ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого».

 


 

 

 

Вступили в нове трудове життя понад 200 молодих фахівців в галузі економіки та агрономії. Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відбулися в РБНТ. Переповнена зала оплесками зустріла схвильованих випускників, які святковим маршем, на чолі зі своїми кураторами, проходили сценою. Линули в цей день вітальні слова для випускників і від директора коледжу Глови В.С., заступника директора з навчальної роботи Сопилюка М.В., заступника директора з питань гуманітарної освіти та виховання Руснак С.Г., голови Заліщицької райдержадміністрації Шипітка Б.І.

 


На щасливу та плідну життєву дорогу благословляли своїх дітей батьки Лисак Н.І., Киверига О.Ю., Війтик Ю.П., Семчук Г.І., Караїм Н.В.

А випускники, в свою чергу, дякували викладачам за отримані міцні знання, а батькам – за ласку та турботу. «Де б ми не були, – говорили  вони, – завжди в нашій пам'яті залишаться світлі спогади про рідний коледж.»

Линули на святі мелодійні пісні і, звичайно, танцювали прощальний вальс.

Тож, дорогі випускники, хай буде мирною і сонячною ваша подальша життєва дорога.


Гойман В.І., куратор 42 випускної групи


Переглянути більше фотографій...

 

: