Search

Візит в.о. ректора НУБіП України

На шляху удосконалення якості підготовки фахівців

 

5липня 2014 року до ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого"  завітав з робочим візитом в. о. ректора НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко.

Хлібом – сіллю його зустріли викладачі, студенти, інженерно-технічні працівники працівники  на чолі з директором коледжу Гловою В.С.

Програма перебування у навчальному закладі із 115-річною історією була насиченою: Станіслав Миколайович ознайомився з станом матеріально – технічної бази навчальних кабінетів та лабораторій, методичними доробками викладачів, інформаційно – комп’ютерним забезпеченням бібліотеки, навчальних лабораторій. 


 

 

 

Особливе зацікавлення викликало знайомство з досвідом роботи викладачів та студентів на колекційно – дослідних ділянках, ефективною співпрацею з рядом провідних фірм та науково – дослідних установ України та зарубіжжя (селекційно – генетичний інститут м. Одеса, товариство України «Монсанто», науково – виробнича компанія «Маїс», приватне мале підприємство «Тирас», інститут овочівництва і баштанництва УААН м. Харків), які сприяють підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців.

 

 


 

 

Зустріч з педагогічним колективом відбулася в атмосфері дружньої розмови про перспективи та завдання як коледжу, так і НУБіП в світлі нового Закону України «Про вищу освіту». «Майбутнє України ,- говорив Станіслав Миколайович,– це поєднання тріади: освіти, науки та інновацій». Особливий акцент в. о. ректора ставив на моральності та духовності сучасної освіти.

На згадку про перебування в коледжі високоповажному гостю було вручено монографію про історію коледжу «На переломі століть…» (автор Сопилюк М.В.) та художню роботу народного майстра – вихователя гуртожитку Боднара І.Р.

 


Переглянути більше фотографій...

: