Search

День знань

Мабуть, нікому не варто доводити, що День знань  – це по-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії, віри і любові.

Це – хвилюючий порив до нових відкриттів, початок осяйного й нелегкого шляху до знань, наукового розуміння й бачення навколишнього світу та нас сущих у ньому.

ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого"  відзначає День знань. Свято відкрив своїм виступом і побажаннями для студентів  та батьків директор коледжу Глова В.С., до студентів із привітаннями звернулись міський голова Бенев’ят В.С., начальник управління агропромислового розвитку Заліщицького району Тимчук І.М., отець Іван (м.Заліщики), куратори груп, батьки, які завітали на наше свято.

Де першокурсники прийняли урочисту присягу бути СТУДЕНТАМИ!
Концертну програму підготували : художні керівники – Світлана Тарасевич, Лариса Вилка, Олег Мартинчук, викладачі – Олійник М.Д., Юрійчук О.В., народний аматорський ансамбль пісні і танцю „Хлібодари”.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаємо усім студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
















І.В.Костур, секретар педкабінету

: