Search

«Цей дивний світ – бібліотека»

Бібліотека центр духовного
становлення особистості,
формування духовної культури

 

30 вересня  відзначається Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди, в  бібліотеці  ВП НУБіП  України «Заліщицький  аграрний  коледж ім. Є.Храпливого» працівниками бібліотеки проведена  бібліотечна  година «Цей дивний світ – бібліотека»,  метою якої було  залучити  до світу книги студентів, викладачів, працівників  коледжу.

Навчання – головна праця студента  і  вона не може здійснюватись без книги, а тому важливою складовою навчального процесу  є  наявність книжкового фонду бібліотеки, який відповідає  якісному і кількісному  складу  запитів  викладачів, студентів, працівників  коледжу.

Поряд із друкованою літературою бібліотеки, ресурс  якої складає 60000 одиниць, активно впроваджуються нові  інформаційні  технології - автоматизація бібліотечних процесів та електронні версії як навчальної так і художньої літератури. На сьогоднішній день кількість електронних підручників  становить  3000  книжкових одиниць.

Бібліотека  - древня і вічно юна оселя людського розуму. Все  життя всесвіту  зосереджено  у цьому  магічному кристалі. З книгою ми пов’язали своє життя, з  нею ми працюємо  і відпочиваємо, їй  ми безмежно віддані.

 

Й не випадково, що саме в день Віри, Надії, Любові  і  матері їх Софії відзначається це свято.  Сама  назва – Всеукраїнський - свідчить, що це свято не тільки професійне, а  загальнонародне, адже  кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці. Для  багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги  немає знань, немає майбутнього.

Тому з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотеки, дирекція та весь трудовий колектив коледжу вітає працівників нашої бібліотеки, а саме: Ємчук Надію Василівну, Гулько Марію Іванівну, Гнатюк Наталію Олексіївну, Джумагу Ольгу Василівну. Щиро дякуємо Вам  за багаторічну працю, професійну діяльність, особистий внесок у розвиток виховання студентської молоді, успіхи у конкурсних звітах професійно-технічних й вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації та здобуття звання «Бібліотека відмінної роботи».

Сьогодні працівники бібліотеки отримують подяки не тільки від дружньої, міцної коледжівської сім’ї, а й від Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Тернопільської області - за системну інноваційну діяльність, впровадження новітніх інформаційних технологій та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.


Завідувач бібліотеки Н.В.Ємчук

Секретар педкабінету І.В.Костур

: