Search

Відзначення Дня працівників освіти

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника освіти.

Із привітальним словом до колег звернулись  : директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., які наголосили : «Викладачі  це ті, хто завжди поруч зі студентами, дають не лише освіту, а й вчать любити прекрасне. А ще побажали всім добра, здоров’я, витримки, наснаги, тепла в родинах і хороших чемних студентів.

Традиційно викладачів привітали  зі святом  наші студенти, які звернулись із словами подяки за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

За відповідне виконання професійного обов’язку, висококваліфікований підхід до організації навчально-виховного процесу  та з нагоди Дня працівників освіти дирекцією та профспілкою коледжу вручено подяки педпрацівникам.

Рішенням Ради директорів ВНЗ І-ІІІ р.а. Тернопільської області за професійну майстерність, особистий вагомий внесок та активну участь у роботі обласних предметних методичних об’єднань при Раді директорів ВНЗ І-ІІІ р.а. Тернопільської області педагогічним працівникам вручені подяки.


 І.В.Костур, секретар педкабінету

: