Search

Революція Гідності та Свободи

На честь вшанування  2-ї річниці  Революції Гідності у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» проведено інформаційно-просвітницькі години:  «Революція Гідності та Свободи».

Учасниками  заходів були  студенти І –ІІ курсів. Завдячуючи  заступнику директора з виховної   роботи   Книшу І.Я., викладачам Олійник М.Д., Тракало О.Л., працівникам бібліотеки Ємчук Н.В., Гнатяк Н.О. та художньому керівнику коледжу  Мартинчуку О.М.  відтворено   хронологію акцій   протестів та дано об’єктивну  інформацію про доленосні  події в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 року.

У заходах взяли участь студенти 11, 14, 25 груп. Зі спогадами про Майдан  поділився учасник Революції Гідності,  боєць АТО, викладач коледжу  Симотюк Я.Ф., а також студенти,  батьки  яких є учасниками АТО.

Зима 2013 -2014 року назавжди  змінила  свідомість мільйонів українців та країну  в цілому. Неможливо переоцінити  для історії та подальшого шляху нашої держави  буремні події тих років. Їх  учасники, Герої, котрі склали свої життя в ім’я нового демократичного, прогресивного вибору нашого народу, назавжди увійшли у величний  пантеон   України.

Саме  Революція Гідності  повернула нашу країну  у співдружність передових  європейських  демократій. І це наш істинний  вибір, за який бореться  кожен  українець.

На жаль, жертвувати  життями Україні доводиться і сьогодні – два роки по тих трагічних, але гордих подіях.

Революція  Гідності відбулася, але чи винесли уроки ми, покаже час.


Оргкомітет

 

: