Search

Нарада з питань реєстрації на НМТ-2024

Нарада з питань реєстрації на НМТ-2024

14 березня 2024 року Михайло Сопилюк – заступник директора з навчальної роботи та Ольга Галайдіда - координатор з питань реєстрації здобувачів освіти коледжу на НМТ, взяли участь у інструктивно-методичній нараді «Особливості реєстрації на НМТ-2024. Програма реєстрації», організованої центром моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet.

Модератором заходу був заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання і моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк, який ознайомив учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням організації та проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році, особливостями НМТ-2024.

Завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Людмила Онищук продемонструвала програму реєстрації, детально проаналізувавши кожен із етапів. Особливо наголошувалося на правильному завантаженні фото- та сканкопій документів, необхідних для реєстрації, виборі місця перебування під час проведення НМТ.

Доповідачі наголосили учасникам наради на важливості проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед випускників та батьківської громадськості з питань реєстрації на НМТ, проведення національного мультипредметного тесту.

Отримана інформація доведена до здобувачів освіти коледжу через Телеграм-канал коледжу «НМТ-2024». Бажаємо всім успішної реєстрації!

 

Ольга ГАЛАЙДІДА, координатор з питань реєстрації на НМТ-2024

: