Search

Інтелектуальна еколого – біологічна вікторина «Ерудит»

Інтелектуальна еколого – біологічна вікторина

«Ерудит»

У народі кажуть: "Де гра, там і розум". Психологами встановлено, що розумно організована гра є дієвим засобом для формування таких рис особистості, як дисциплінованість, кмітливість, стриманість, винахідливість, рішучість, організованість.

Вікторина — одна з ігрових форм проведення заняття, яка полягає у змаганні здобувачів освіти у відповідях на запропоновані запитання.

Основна мета вікторини — в ігровій формі всебічно розглянути винесені на неї питання, дати можливість кожному учаснику виявити активність, показати рівень своєї ерудиції.

В рамках тижня еколого – біологічних дисциплін викладачі Радик А.В та Сопівник Л.Й для студентів перших та других курсів технологічного та економічного відділень провели інтегровану інтелектуальну вікторину з біології «Ерудит».

За почесне звання «Ерудит» боролись студенти 11, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25 груп. Метою даного заходу було, в першу чергу, активізувати пізнавальний інтерес до вивчення біології, розвивати вміння працювати в команді, згадати деякі біологічні терміни та дізнатись щось нове для себе, а також навчитися порівнювати, аналізувати та виражати власні думки.

Вікторина складалась з п'ятьох насичених раундів, за підсумками яких і визначились переможці заходу.

Отже, перемогу у вікторині серед студентів першого курсу здобула команда 12 групи «Жасмин», яка отримала перше місце. Другою була команда студентів 11 групи «Едельвейс» на третьому місці – команда 15 групи «Лаванда». Серед студентів другого курсу перше місце виборола команда студентів 21 групи «Хакери», почесне друге місце посіла команда студентів 22 групи «Аграрії», третє місце – команда студентів 25 групи «Кредитори».

За підсумками вікторини відбулось нагородження учасників грамотами та подяками.

Вітаємо усіх переможців і бажаємо їм нових підкорених вершин!

 

Викладачі еколого –біологічних

            дисциплін

: