Search

САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ – крок в успішне майбутнє!

САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ – крок в успішне майбутнє!


Кожна молода людина бажає стати успішною. Cучасні студенти задумуються з чого варто почати, щоб стати успішним у своїй сфері. Тільки робота над собою допоможе здійснити свої мрії.

Кожна молода людина повинна розвиватись не тільки в своїй сфері, а бути соціально розвиненою в різних аспектах.

2 травня відбулась зустріч студентів ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого із Анастасією Пармезан – експерткою у сфері публічних виступів, актрисою, режисеркою та керівницею акторської школи дітей та дорослих «Пармезан», де вони мали змогу познайомитись із самопрезентацією.

Самопрезентація на сьогодні є активним методом просування особистості. Завдяки їй люди отримують високооплачувані посади, виграють гранти на свої проекти та навчання, просувають свої ідеї, продукти та послуги.

Експертка розповіла всі основні моменти та поради, які допоможуть досягати успіху в самопрезентації, а також помилки, які не варто допускати.

І на завершення присутні мали можливість заповнити google-форму, де писали запитання та відгуки про такий формат зустрічі.

Сподіваюсь, всі присутні зможуть застосувати дані знання на практиці, що допоможе впевнено почуватись в будь-який момент. Тобто, самопрезентація - це перший крок роботи над собою, який допоможе реалізувати себе, як в професійному плані, так і в особистому житті.


Оксана БОЙЧУК, фахівець з профорієнтації випускників

: