Search

Турніри – традиційні

Вісті з гуртожитку

Турніри – традиційні

Традиційними в гуртожитку коледжу стали проведення шахово-шашкових турнірів. Вони сприяють розвитку мислительної діяльності студентів, розвивають логічне мислення, допомагають згодом краще засвоювати матеріал навчальних дисциплін.

Участь в черговому турнірі взяли всі бажаючі мешканці гуртожитку. Попередні ігри в шашки та шахи були проведені в житлових блоках. Кращі з учасників змагалися у фінальній частині турніру, яка була проведена у приміщенні актового залу гуртожитку.

Кращими серед дівчаток у шахах була Надія Максимчук, студентка 42 групи, а перше місце у шашках здобула Вікторія Завада, студентка 21 групи. А от між юнаками було по-справжньому напружено, ніхто не хотів поступатись. Нас приємно здивували студенти першого курсу . Кращим у нелегкому протистоянні у шашках став Олександр Габорак, студент 14-ОЕ групи , а у шахах Святослав Лесюк - 12 група.

Незалежно від результату ви всі показали майстерність та рівень культури гри, адже в житті не лише перемоги, а й поразки, які треба приймати гідно.

Роман ОЛІЙНИЧ, вихователь гуртожитку

: