Search

Про роботу поліції - студентам

 

Про роботу поліції - студентам

У рамках превентивного виховання для студентів 2-х- 3-х курсів відбулася зустріч із працівниками поліції м. Заліщики. Інформацію про свою діяльність представили : начальник чергової частини, капітан поліції Юлія Барчук та спеціаліст – криміналіст, капітан поліції Наталія Шипітка.

Гості детально проінформували студентів про вищі навчальні заклади системи МВС, зокрема Львівський державний університет внутрішніх справ та Харківський національний університет внутрішніх справ.

п.Юлія та п.Наталія розповіли присутнім про специфіку роботи у поліції, зокрема про умови оплати праці, соціального захисту, житлового забезпечення.

Студентам було цікаво дізнатися про широкий спектр спеціалістів, які несуть службу у поліції - це і спеціалісти правоохоронних інформаційних систем, психологи,менеджери, спеціалісти фінансів, банківської справи та страхування (фінансова аналітика) , тобто тих спеціальностей які готує і коледж та спеціалістів зі слідства,кримінальної поліції,превентивної діяльності, кіберполіції. Мова також йшла про роботу поліції в умовах військового стану.

Ігор КНИШ, заступник директора коледжу з виховної роботи

: