Search

«Нове зернятко – 2021»: стартувало живе спілкування.

«Нове зернятко – 2021»: стартувало живе спілкування.

22 червня 2021р. на базі компанії «Агропродсервіс» (с. Настасів Тернопільського р-ну) розпочався Всеукраїнський форум аграрних інновацій «Нове зернятко – 2021» безпечного формату «живе спілкування у полі».

В цьому році форум, який відкрив генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран, проводиться ушосте. Для викладачів і студентів ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» - це чудова можливість наочно побачити та почути найновіші тенденції в розвитку аграрного виробництва.

На урочисте відкриття форуму було запрошено директора коледжу та ряд викладачів аграрного профілю. Крім того, оцінюючи активність студентів та викладачів в час реєстрації, керівництво агрофірми запросило і студентів коледжу, за що щире дякую від колективу нашого освітнього закладу.

Викладач агрохімії Гагалюк В.В. та майстер виробничого навчання ЛиликП.М. - активні учасники, відвідувачі виставки.

Приємна та емоційна зустріч директора коледжу Глови В.С. з колишнім випускником коледжу, а сьогодні успішним менеджером, виконавчим директором компанії «Агропродсервіс» І.В. Карачка.

Огляд демонстраційних посівів різних компаній почали з ділянок озимого ріпаку фірми «Agril»

Значний інтерес викликали посіви озимої пшениці представлені ПАП «Агропродсервіс»

Значну зацікавленість викликали представлені зразки новітньої техніки

-

Демонстрація роботи ґрунтообробної техніки.

Представники фірми «Syngenta» продемонстрували адаптовані до конкретних умов системи захисту посівів кукурудзи, озимої пшениці.

Принагідно висловлюємо слова вдячності організаторам та представникам ряду фірм за надані якісно ілюстровані методичні та інструкційні матеріали, які будуть активно використані в процесі навчальної та практичної діяльності викладачами і студентами.

Бажаю нових досягнень фірмі «Агропродсервіс» та форуму «Нове зернятко – 2021»!

Володимир Глова ,

директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж

імені Є.Храпливого НУБіП України»

: