Search

Готуємось до фестивалю студентської науки

Готуємось до фестивалю студентської науки

В рамках підготовки до 120-річчя від дати заснування навчального закладу та 120-ї річниці від дня народження Є.В.Храпливого в коледжі проведено І-й етап Всеукраїнського конкурсу студентських дослідницько-пошукових робіт з галузей знань і спеціальностей.

За результатами проведення І туру конкурсу на рівні предметних гуртків з навчальних дисциплін для участі в ІІ турі конкурсу на рівні коледжу 48 студентами було представлено 38 робіт під керівництвом 27 викладачів, завідувачів навчальних кабінетів і лабораторій.

За рішенням організаційного комітету переможцями у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських дослідницько-пошукових робіт визнані:

  • В номінації галузі знань «Економічні науки»

    Дутка Іванна – 35 група, «Шляхи удосконалення фінансового та управлінського обліку в умовах автоматизації», (керівник Леоненко Н.В.) – 1місце. 

    Ворожбит Іванна – 34-Б група, «Шляхи удосконалення соціального забезпечення населення»,(керівник Леоненко Р.Г.)  – 2 місце.

    Рекуник Леся – 34-Ф група, «Податкові системи зарубіжних країн», (керівник Попіль О.М.) – 3 місце.

  • В номінації галузі знань «Агрономія»

    Попінко Марія – 32 група,  «Вплив мульчування ґрунту на урожайність і якість помідорів»,  (керівник Червоногріцька О.А.) – 1 місце.

    Книш Тарас – 42 група, «Органічні продукти: особливості та переваги (на прикладі господарства «Топаз»)» – 2 місце.

    Макух Галина – 23 група, «Дослідження технології вирощування ехінацеї пурпурової», (керівник Сопівник Л.Й.) – 3 місце.

  • В номінації галузі знань «Природничо-математичні науки»

    Неймет Олександр – 41 група, «Проектування та розробка навчального web-сайту» (з дисципліни «Архітектура комп'ютерів), (керівник Червоняк А.М.) – 1 місце.

    Зубик Ірина – 25 група, «Мирон Зарицький – один із фундаторів української математичної культури у західноукраїнському краї», (керівник Глова Г.Р.) – 2 місце.

    Гембатюк Лідія – 21-К група, «Математичний квітник. Троянди Твідо Гранді», (керівник Деркач Н.Я.) – 3 місце.

  • В номінації галузі знань «Екологія»

    Боднарук Валентина – 21-Е група, «Хіміко-екологічний аналіз основних водних об'єктів Заліщицького району», (керівник Перит В.В.) – 1 місце.

    Квік Ірина – 21-Е група, «Визначення мікробіологічних показників якості питної води, системи централізованого водопостачання м. Заліщики», (керівник Перит В.В.) – 2 місце.

    Пасічник Олег – 31-Е група, «Рівень навантаження ТПВ (поліетиленом, пластик)», (керівник Баран А.В.) – 3 місце.

  • В номінації галузі знань «Гуманітарні науки»

    Сидорчук Анастасія – 11 група, «Радянізація в Заліщицькому районі Тернопільської області», (керівник Петрів Г.В.) – 1 місце.

    Бойчук Оксана – 15 група, «Голокост на території України», (керівник Олійник М.Д.) – 2 місце.

    Бойко Ольга – 27-П група, «Сленг у сучасні англійській мові», (керівник Лукавецька Л.М.) – 3 місце.

    Наказом директора коледжу переможці конкурсу нагороджені грамотами дирекції. Відзначено також і викладачів, що здійснювали керівництво дослідницько-пошуковою роботою студентів. Роботи визнані кращими будуть представлені на підсумковій студентській конференції, що проводитиметься в рамках УІІ «Фестивалю студентської науки – 2018», що проходить в травні цього року.

    Сопилюк М.В., заступник директора

    з навчальної роботи

: