Search

Випускникам про працевлаштування

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Працевлаштування випускників – показник успішності коледжу


«Дати людині щастя улюбленої праці — означає допомогти
їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше
розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.»

Василь Сухомлинський


Продовжити навчання чи працевлаштуватись після закінчення коледжу — найважливіші питання, які нині хвилюють майбутніх випускників. Цього року більшість випускників поєднує навчання та роботу, що в ХХІ столітті вимагає від студента не лише фахових знань, а й динамічності, вдосконалення протягом життя, активної життєвої позиції та готовності до конкурентних умов на ринку праці. Для цього в коледжі проводяться різноманітні консультації та тренінги, що надають можливість вільного доступу до інформації, яка необхідна для кожного кандидата на посаду.



Також коледж активно проводить зустрічі з роботодавцями та центром зайнятості, експертами в різних галузях, які надають послуги з: інформування про відкриті вакансії, семінари з пошуку роботи, організація та проведення екскурсій на різні підприємства і виробництва для наших студентів, які теж сприяють працевлаштуванню випускників. Невід’ємною частиною роботи є майстер-класи, ярмарки вакансій та інші заходи, що допомагають студентам та випускникам отримати додаткові знання та вміння.

Основна місія коледжу — це підготовка кваліфікованих фахівців, які робудовуватимуть економіку країни. Випускники коледжу – це видатні люди сучасності та минулого, які реалізувалися як професіонали у сферах влади (органи державної влади й місцеві органи виконавчої влади та самоврядування), бізнесу, науки, освіти, культури, спорту. Відгуки випускників дають змогу суттєво покращити кар’єрні можливості нашого коледжу на сучасному ринку праці, а набуті молоддю впродовж навчання в коледжі знання та навики, їхня енергія й фахова компетентність стануть запорукою утвердження нашої держави в економічному, соціально-культурному європейському та світовому просторах. До вашої уваги відео зовсім недавніх студентів, а сьогодні успішно працевлаштованих людей.


Гайд резюме

Каталог вакансій


Оксана БОЙЧУК, фахівець з профорієнтації випускників

: